• Технічна підтримка: 0800 308-838
  • Відділ монтажу: 0800 201-705
  • Відділ продажів: 0800 208-991БЕЗКОШТОВНО
  • м. Київ, просп. С. Бандери, 13-в

Відділ продажів:

044 53-81-575
0
Опис
Характеристики
Відгуки

Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black

Код: 10874/16252
Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black фото 5
Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black фото 6
Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black фото 7
Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black
Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black фото 2
Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black фото 3

Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black

Код: 10874/16252
В наявності
Ajax
Оберіть кількість:
1
2268
Монобанк
ПриватБанк
Дізнатися актуальну ціну та умови придбання можливо безпосередньо звернувшись до менеджера нашої компанії.
Опис

Комфорт та безпека в один дотик

LightSwitch поєднує в собі надійність професійних систем безпеки та продуманий користувальницький досвід. Розумний вимикач від Ajax має велику сенсорну панель, яка може активуватися як натисканням, так і безконтактно - достатньо піднести руку ближче ніж на 15 мм. З м'яким підсвічуванням це легко зробити навіть у темряві. LightSwitch включає верхнє світло і торшери, керує шторами або жалюзі навіть віддалено.

 

Альтернатива будь-якому вимикачу

LightSwitch може замінити будь-який механічний або сенсорний вимикач. У лінійці передбачені одноклавішні, двоклавішні та прохідні вимикачі. LightSwitch встановлюється без змін електропроводки об'єкта. Пристрій не вимагає підключення до нуля та працює тільки від фази живлення.

Вимикач працює у двох режимах: імпульсному та бістабільному. LightSwitch може керувати освітлювальними приладами потужністю від 5 до 600 Вт. Для ламп низької потужності в комплекті йде конденсатор, який підключається паралельно до освітлювального приладу.


Найкращий досвід користувача

LightSwitch оснащений великою сенсорною панеллю, яка активується при наближенні руки на відстань 15 мм від кнопки. Інженери монтажу можуть пропонувати пристрої як рішення для громадських місць: керувати світлом можна брудними або мокрими руками та руками в рукавичках.

LightSwitch оснащений підсвічуванням, яке виділяє вимикач у темряві. Підсвічування не яскраве, тому не заважатиме користувачам, навіть якщо вимикач встановлений у спальні біля ліжка. За потреби підсвічування можна вимкнути у програмі Ajax.

 

Підходить до будь-якого інтер'єру

Щоб LightSwitch підходив як для приватного будинку, так і виробничого комплексу, в лінійці є 8 кольорів сенсорних кнопок вимикача.

 

Зручне управління та автоматизація

LightSwitch дозволяє керувати світлом дистанційно через Ajax: з ліжка або з іншої країни.

Для автоматизації рутинних процесів передбачили сценарії. Світло може включатися за тривогою, розкладом або на короткий час при знятті системи безпеки з охорони таймера відключення (імпульсний режим).

 

Jeweller технологія зв'язку


Jeweller — радіопротокол для швидкого та надійного двостороннього зв'язку між хабом та підключеними пристроями. Протокол забезпечує дальність бездротового зв'язку до 1100 м. Це дозволяє встановлювати вимикачі не тільки у квартирах та приватних будинках, а й у великому опенспейсі чи великому складі.

Jeweller відповідає за передачу всієї необхідної інформації та забезпечує миттєве керування будь-якою кількістю LightSwitch у системі. Завдяки Jeweller користувачі завжди можуть керувати світлом і бачити актуальні стани вимикачів у додатках Ajax.

 

Швидкий монтаж та підключення

В інженера монтажу не виникне труднощів при монтажі LightSwitch. Можна встановити пристрій за допомогою двох викруток.

Вимикач підключається до системи безпеки Ajax менш ніж за хвилину. Достатньо відкрити програму Ajax, просканувати QR-код і додати пристрій до кімнати та групи охорони.

Код: 10874/16252
Вимикач Ajax LightSwitch 2-клавішний Black фото 4
2268
Купити