• Технічна підтримка: 0800 308-838
  • Відділ монтажу: 0800 201-705
  • Відділ продажів: 0800 208-991БЕЗКОШТОВНО
  • м. Київ, просп. С. Бандери, 13-в

Відділ продажів:

044 53-81-575
0
Опис
Характеристики
Відгуки

ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА MICROSOFT WINDOWS PRO FOR WORKSTATIONS 10 64BIT RUSSIAN INTL 1PKOEMDVD (HZV-00073) Microsoft 14657

Код: 8871/14657

ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА MICROSOFT WINDOWS PRO FOR WORKSTATIONS 10 64BIT RUSSIAN INTL 1PKOEMDVD (HZV-00073) Microsoft 14657

Код: 8871/14657
Не в наявності
8599
Дізнатися актуальну ціну та умови придбання можливо безпосередньо звернувшись до менеджера нашої компанії.
Опис

На сьогоднішній день це найпотужніший випуск Windows. Він забезпечує прискорену обробку та високоефективне зберігання даних. У випуску реалізована нова файлова система, яка виявляє та усуває збої. Крім того, він підтримує нове покоління комп'ютерного обладнання, а також до 4 ЦП та 6 ТБ пам'яті.

 

Підвищена продуктивність

Якщо ви працюєте з ресурсами, вам знадобиться операційна система, здатна швидко обробляти великі обсяги даних. Вам потрібна операційна система, яка швидко зберігає та передає файли, використовує менше тактів ЦП і, отже, надає більше ресурсів для одночасного виконання кількох додатків, а також підходить для обладнання наступного покоління. Вам потрібна Windows 10 для робочих станцій.

 

Швидка обробка найскладніших робочих навантажень

Windows 10 Pro для робочих станцій забезпечує підтримку пристроїв з постійною пам'яттю - швидкодіючим сховищем даних для робочих станцій. Завдяки постійній пам'яті файли завжди доступні, навіть якщо система вимкнена.

 

Тому що час - гроші

SMB Direct заощадить час під час передачі файлів між сервером і ПК. Мережеві адаптери з підтримкою RDMA (віддалений доступ до пам'яті) дозволяють використовувати всю пропускну здатність високошвидкісних мереж. Крім того, ця служба забезпечує мінімальний час відгуку при обробці мережевих запитів, тому швидкість отримання даних з віддаленого сховища нічим не відрізняється від швидкості при роботі з локальним сховищем. Ця служба також значно зменшує використання ЦП, так що у розпорядженні ресурсозатратних додатків, наприклад Autodesk та Adobe Creative Suite, виявляється більше обчислювальної потужності.

 

Захист даних на рівні сервера

Система Microsoft Resilient File System (ReFS) у поєднанні з дисковими просторами забезпечує надійне зберігання великих обсягів даних, резервну копію яких можна автоматично створити на декількох дзеркальних пристроях. Система ReFS виявляє пошкодження даних на будь-якому пристрої та усуває неполадку на всіх носіях. Ви можете не сумніватися, що завжди працюєте з даними, які не містять помилок.

 

Підтримка обладнання наступного покоління

Вибирайте високопродуктивні конфігурації, включаючи процесори серверного рівня Intel Xeon та AMD Opteron, з можливістю збільшення числа ЦП до 4 та розширення пам'яті до 6 ТБ. Це забезпечить необхідну потужність виконання складних робочих навантажень, а такти ЦП у цей час будуть вільними для одночасного виконання інших додатків.