• Технічна підтримка: 0800 308-838
  • Відділ монтажу: 0800 201-705
  • Відділ продажів: 0800 208-991БЕЗКОШТОВНО
  • м. Київ, просп. С. Бандери, 13-в

Відділ продажів:

044 53-81-575
0
Фільтри
Наявність
Цiна
11
1124
Бренд

Блискавкозахист

Обрано 42 товари

Відображати по:

12
24
36
Код: 10268/9107
628
Купити
Код: 10272/9112
382
Купити
Код: 10270/9110
215
Купити
Код: 10271/9111
146
Купити
Код: 10282/9122
142
Купити
Код: 10264/9102
113
Купити
Код: 10280/9120
112
Купити
Код: 10281/9121
112
Купити
Код: 10278/9118
104
Купити

Купити блискавкозахист для безпечної експлуатації приватних будинків, будівель та споруд

Внаслідок прямого удару блискавки ушкоджуються будівлі, споруди, відбувається замикання електричного обладнання, перенапруга високовольтного джерела живлення, травмуються живі істоти та люди. Рекомендуємо купити блискавкозахист та розташувати на даху будівель, на зовнішньому контурі для створення захисної зони. Пристрій має продуману конструкцію, що підходить для використання на дахах висотних будівель та приватних котеджів, дачних будиночків.

Системи захисту від удару блискавки

Під час ударів відбувається сильний вплив електромагнітного поля. Спостереження показують, що грозові розряди бувають поблизу оптоволоконних кабелів, перетворювачів сонячної енергії, систем відеоспостереження. Щоб захищати від короткого замикання та повного виходу з ладу електрообладнання сонячних батарей, рекомендуємо системи блискавкозахисту.
Ефективно працюючий прилад здатний протистояти потужним ударам блискавки, електростатичним розрядам. Блискавий стрижень розташовують на найвищих частинах даху, щоб відвести розряд ще до того, як він досягне будівництва і знеструмить комунікації.

  1. Пристрій не вимагає підключення до мережі живлення.
  2. Блискавкозахист у Києві виготовлений з твердого алюмінію, оцинкування, міді.
  3. Висота пристрою становить 1,5 м, можливість подовження муфтами та додатковими трубами до 4 м у висоту, має компактні розміри, легку вагу.
  4. Блискавкоприймач дозволяє захистити побутові електроприлади, промислове обладнання від статичної електрики.
  5. Захищає антени, сонячні батареї, витяжки, вентиляційні канали, каміни, колектори, діючи разом із пристроями заземлення.
  6. Монтаж блискавковідводу полягає у кріпленні довгої конструкції, схожої на міцний металевий стрижень, прикручуванням двох ковзанів до кутового схилу даху. Як кріплення використовують болти, саморізи, шпильки, затискачі, фіксатори та тримачі.
  7. Як струмовідведення конструюють оцинковану смугу або коло. Провідник має бути надійно з'єднаний з блискавкоприймачем. Системи блискавкозахисту в каталозі представлені з докладним описом та фото.

Незважаючи на простоту виконання, обладнання є надійним струмовідведенням. На стадії проектування розраховують необхідну потужність обладнання, кількість блискавкоприймачів, вимагають оцинкувати металеві стрижні, щоб система громовідводу створювала безпечну зону та зберігала електроприлади у безпеці.

Проектовані схеми розташування блискавкозахисту

Інтернет-магазин систем блискавкозахисту працює з надійними перевіреними постачальниками, крім послуг посередників, тому вартість продукції найнижча в регіоні. Типові схеми захисного контуру всередині приміщень від імпульсного перенапруги бувають трьох видів:

  • потужні пристрої для відведення прямого удару блискавки в місцевості з повітряними лініями;
  • друга стратегія розрахована на кидок напруги в діапазоні 1.4-1.7 кВ – встановлюють послідовно два пристрої;
  • третя схема передбачає встановлення трьох пристроїв з відстанню між ними більше 10 м для створення індуктивності, щоб автомат міг спрацювати раніше за сильного удару блискавки. Третій пристрій мають безпосередньо поруч з об'єктом, який необхідно захищати від розряду. Шину зрівнювання потенціалів блискавкозахисного стрижня та електротехнічного обладнання з'єднують із заземленням.

Можливості кріплення блискавичного стрижня

Вартість блискавкозахисту доступна власникам приватних будинків, котеджів, інших об'єктів приватної власності. Системи блискавкозахисту виконують із пріоритетом безпеки або безперебійності. В інтернет-магазині ведеться продаж пристроїв та обладнання з різними способами кріплення:

  • для ковзана круглої або кутової форми;
  • з тримачем під черепицю;
  • з пристроєм зі шпилькою або шурупом;
  • з тримачем у вигляді гачка, з монтажним комплектом, для штанги;
  • як одинарного чи подвійного хомута.

Компанія Bettermann – відомий виробник вогнетривких та кабеленесучих систем, елементів захисту від ударів блискавки, грози, пропонує комплектувати системи безпеки, сонячних батарей заземленням, захисними стрижнями, щоб сучасне обладнання безперебійно виконувало необхідні функції.

Застосування блискавкозахисту

Захисту потребують житлові будівлі, промислові споруди, складські та торгові об'єкти, тому враховуйте характеристики та масштаб дії приладу, співвідносячи з площею приміщень. Виняткова якість і низька ціна захисту від блискавки – важливі аргументи, що впливають на вибір марки та покупку приладу. У магазині діє послуга оплати карткою, доставки по місту та всій Україні.

Комплекти та запасні елементи складання

Нові відео на каналі Secur

Всі відео

НОВИНИ ТА СТАТТІ

Більше новин

Наші акції

Усі акціі