• Технічна підтримка: 0800 308-838
  • Відділ монтажу: 0800 201-705
  • Відділ продажів: 0800 208-991БЕЗКОШТОВНО
  • м. Київ, просп. С. Бандери, 13-в

Відділ продажів:

044 53-81-575
0
Фільтри
Наявність
Цiна
48
1800
Бренд

Заземлення

Обрано 20 товарів

Відображати по:

12
24
36
Код: 10303/9078
1800
Купити
Код: 10309/9084
1552
Купити
Код: 10293/9067
1136
Купити
Код: 10301/9076
524
Купити
Код: 10304/9079
500
Купити
Код: 10298/9072
400
Купити
Код: 10305/9080
348
Купити
Код: 10306/9081
189
Купити
Код: 10302/9077
166
Купити
Код: 10294/9068
123
Купити

Заземлення в Києві – надійний спосіб нейтралізації електроустаткування

Заземлення в електротехніці буває штучне та природне. Заземлення в Києві за допомогою стандартного комплекту, що складається з наконечника D20, двох стрижнів і з'єднувача марки Cant D20, запобігає поразці людини або тварини струмом. У разі ненавмисного ушкодження ізоляції елементів електрообладнання, зношування захисного шару існує небезпека потрапляння людини під напругу. Повну безпеку гарантує захист усіх металевих зовнішніх частин електрообладнання та нейтралізація обірваних оголених дротів.

Система зрівнювання потенціалів

Комплект для заземлення в інтернет-магазині не можна назвати достатнім для надійного захисту людей від ураження електричним струмом. Заземлюючий пристрій має опір, але коли через нього проходить електричний струм, стрижень, наконечник і з'єднувач виявиться під напругою, небезпечною для здоров'я та життя людей. Схема захисту має включати систему вирівнювання потенціалів. Між електропроводами та металевими трубами опалення та водопроводу. У багатоповерхових будинках у підвальному приміщенні з'єднують водопровідну систему і раму електрощитів. простий захисної схеми:

1. Монтаж комплекту стандартного пристрою з двох стрижнів дозволяє досягти зниження різниці потенціалів до безпечного показника.

2. Заземлювальний об'єкт з фазним проводом відводить струм витоку. У сучасних схемах електропроводки встановлюють пристрій захисного відключення.

3. Коли на заземлену поверхню потрапляє фазний потенціал, система модуля з нейтраллю глухозаземленной ініціює спрацювання запобіжника.

Автомати ПЗВ контролюють навантаження на кабель, у разі виникнення перевантаження ділянка миттєво відключається від мережі електроспоживання. У комплексі із системою нейтралізації небезпечного впливу захисний автомат відключає несправну ділянку мережі. Щоб замовити заземлення для дому, використовуйте дані типологічного проекту, який був складений та затверджений у контролюючій організації електромережі.

Різновиди систем штучного заземлення

До природних заземлювачів відносять об'єкти, які постійно знаходяться у землі – наприклад, залізобетонний фундамент. Для сучасного побутового обладнання та промислових електроустановок конструкцій з нерегульованим опором, що постійно перебувають у землі, не можна назвати сумірними та надійними елементами системного захисту від ураження електрострумом. Комплект заземлення для будинку, який продається в інтернет-магазині, і аналоги, що складають, на заміну несправним запчастинам (муфтам, болтам, насадкам, стрижням, з'єднувачам і наконечникам) є штучним елементом і підходять для створення ефективної системи розсіювання сили струму.

1. Як заземлювач пропонуємо зносостійкий металевий стрижень, що з'єднується з двох частин і входить на глибину до 6 метрів.

2. Функцію провідника, здатного заземлювати, застосовують з'єднувач для монтажу стрижня до смуги або точки ланцюга з електричним кабелем.

Надійність заземлювальної системи визначається показником опору розтіканню струму. Чим нижче значення, тим вище виправдане застосування захисту. Вертикальні нержавіючі заземлювачі бувають металеві або обмежені електроди. У другому випадку через дорожнечу матеріалу достатньо тільки верхнього шару з міді, який має необхідний низький опір.

Заземлення в Україні перевіряють державні органи енергонагляду. На етапі здачі готового об'єкта перевіряють усі ділянки електропроводки, оцінюють передбачуваний ступінь навантаження на кабель та грамотність монтажу комплекту, що заземлює.

Пристрій заземлення є необхідним елементом схеми блискавкозахисту, який створюють, якщо поряд проходять лінії високої напруги, прокладено оптоволоконні кабелі, магістралі електропередачі. Комплекти нейтралізації електроустаткування відмінно поєднуються із системами блискавкозахисту OBO Bettermann.

Недорогий комплект заземлення в інтернет-магазині

Рекомендуємо комплект заземлення для приватного будинку, котеджу, дачі або господарського будівництва. Пропонуємо надійний захист за допомогою якісних стрижнів, наконечника та з'єднувача зі сталі гарячого цинкування.

1. Модуль використовується для будь-якого типу ґрунту з можливістю заглиблення до 6 метрів.

2. Доставка комплектуючих для заземлюючої схеми, інтеграція в існуючий контур проведення здійснюється по місту Києву та всій території України.

3. Ціна комплекту заземлення враховує матеріали, що витрачаються на виробництво вхідних комплектуючих.

4. Товари поставляють у суворо обумовлені терміни.